014 51 50 05

PHUKET

Phuket, het grootste eiland van Thailand met tientallen langgerekte zandstranden die niet misstaan op een ansichtkaart. Het is met recht de populairste strandbestemming van Thailand die wereldwijd beroemd en berucht is.

Phuket is namelijk opgeslokt door het toerisme en heeft door de jaren heen een deel van zijn charme verloren. Maar toch is Phuket nu nog steeds het eiland met z’n groen bedekte heuvels en z’n verborgen baaitjes waar je onder een palmboom kunt genieten van een verlaten bounty-strand. Als je tenminste weet waar je moet zoeken!

1. De stranden
Phuket is een echte strandbestemming. Naast de grote populaire stranden zijn er genoeg verborgen paradijsjes waar je de enige kunt zijn!

2. Viewpoints
Het heuvelachtige Phuket staat garant voor waanzinnige uitkijkjes. Ga zeker langs bij het Windmill Viewpoint, Karon Viewpoint en de Promthep Cape.

3. Big Buddha
Een immens groot wit Boeddhabeeld van 60 meter hoog die uitkijkt over de westkant van het eiland.

4. Soi Dog Foundation
Met passie en toewijding worden verwaarloosde straathonden en -katten opgevangen. Help een handje mee en breng een bezoekje.

5. Zonsondergang Promthep Cape
Sluit de dag af met een onvergetelijke zonsondergang in het zuiden van Phuket. Ontzettend populair, maar ook ontzettend mooi.

6. Gibbon Rehabilitation Project
Met schattige aapjes op de foto?! Na een bezoekje aan het Gibbon Rehabilitation Project nooit meer, aangezien je leert wat er aan vooraf gaat.

7. Phuket Old Town
Bezoek hartje Old Town (Thalang Road) op een zondagavond en ervaar zo de leukste markt van heel Phuket. De markt begint om 16:00 en eindigt om 22:00 uur.

8. Daguitstapje naar Koh Yao Yai
Een eiland vol palmbomen en lege stranden. Organiseer je eigen tripje, pak ’s ochtends de boot vanaf de Bang Rong Pier naar Koh Yao Yai.

9. Watervallen
Ga de jungle in en bezoek de watervallen van Phuket. Drie watervallen die de moeite waard zijn de: Bang Pae, Kathu en de Ton Sai Waterval.

10. Soi Bangla Road
Flikkerende neonlichten, schaars geklede paaldanseressen en harde muziek. Deze straat is knotsgek en trekt een ander soort publiek aan.

11. Rondje hardlopen in het park
Sporten? Ga naar het Chaloem Phrakiat Park en ga tijdens zonsondergang of -opkomst een rondje hardlopen met de locals.

12. Bootexcursies
Vaar naar nabijgelegen eilanden en natuurparken zoals de Phang Nga Bay, de Similan Islands en Coral Island.

13. Vliegtuig spotten
Vliegtuig spotters opgelet! Vanaf Mai Khao Beach vliegen de vliegtuigen rakelings over je heen. Een geweldige ervaring voor jong & oud.

14. Phuket Trickeye Museum
Een leuke activiteit met kinderen op een regenachtige of snikhete dag. Word onderdeel van het museum en maak de gekste foto’s!

15. Shopping Mall
Shoppen tot je erbij neervalt. Dat kan bij het Central Festival Phuket. Van de meest luxe winkels tot aan de leukste koopjes.

16. Wat Chalong
Het mooiste tempelcomplex van Phuket. In de ochtend een oase van rust, in de middag kan het er druk zijn. 

17. Phuket Elephant Sanctuary
Een nieuw geopend olifant reservaat op Phuket die absoluut aan te bevelen is. Hier staat het welzijn van de olifant voorop en krijgen ze de vrijheid die ze verdienen.

Stranden

1. Ya Nui Beach
Een piepklein strandje in het zuiden van Phuket. Huur een snorkel en spot tropische vissen rondom de grote rots. Bezoek ook meteen het nabijgelegen Windmill Viewpoint voor een prachtig uitzicht over Ya Nui Beach.

2. Nai Harn Beach
Heel relaxed strand op Phuket waar je een aantal hele leuke restaurantjes hebt zodat je lekker aan het strand kunt eten. Als je de weg volgt dan kom je bij Ao Sane Beach uit; een heel klein strandje waar je mooi kunt snorkelen.

3. Kata Beach
Eén van de populairste stranden van het eiland. In het regenseizoen (juni – oktober) kun je er een surfboard huren en de golven pakken. In het koele seizoen (november – februari) is de zee kalm en kun je er lekker zwemmen.

4. Karon Beach
Karon Beach ligt precies tussen Patong en Kata Beach. Op het strand zijn er, gek genoeg, geen strandtentjes te vinden. Als je wat wilt eten zul je dus de weg moeten oversteken. Rustig en relaxed strand.

5. Freedom Beach
Een verborgen strandje om de hoek bij Freedom Beach met wit zand en glashelder water. Bezoek Freedom Beach in de vroege ochtend (met scooter of longtailboot) en je hebt het paradijsje helemaal voor jezelf alleen!

6. Patong Beach
Het populairste strand van heel Phuket en omstreken. Van ondeugende straatjes met tientallen barretjes en schaars geklede danseressen tot aan een eindeloos lang zandstrand met iedere avond weer een zonsondergang.

7. Kamala Beach
Het beste strand voor gezinnen. Ook populair en langgerekt, vlakbij Patong Beach, maar toch heel anders. Een stuk relaxter en vriendelijker. Er zijn veel familiehotels bij Kamala Beach met alles wat je nodig hebt voor een strandvakantie.

8. Laem Singh Beach
Iets ten noorden van Kamala Beach ligt Laem Singh Beach. Goed zichtbaar vanaf het viewpoint langs de weg. Prachtig strandje waar je een kleine entree (20 baht) moet betalen. Bezoek het strand in de ochtend, ’s middags kan het er druk worden.

9. Surin Beach
Op een half uurtje rijden ten noorden van Patong vind je Surin Beach. Gekenmerkt door luxe resorts in peperdure huizen die de baai overzien. Populair onder toeristen, toch is het er nooit écht druk.

10. Bangtao Beach
Zes (!) kilometer aan zandstrand waar het eigenlijk altijd wel rustig en relaxed is. Vooral het noordelijke deel van Bangtao Beach is nog puur en ongerept. Neem je handdoekje mee en geniet van het pure strandleven.

11. Banana Beach
Misschien wel ons favoriete strand van héél Phuket. Te bereiken via een steil paadje wat langs de weg ligt. Rondom Banana Beach liggen grote rotsblokken en de zandstrook heeft de vorm van een… banaan. Vandaar Banana Beach!

12. Naithon Beach
In het noordwesten van Phuket vind je Naithon Beach. Als je van kleinschalig toerisme houdt maar toch Phuket wilt bezoeken dan zit je hier goed. Het ligt vlakbij de luchthaven van Phuket in een heuvelachtige omgeving. Mooi!

13. Mai Khao Beach
Direct aan de luchthaven vind je het langgerekte Mai Khao Beach. Hier kom je om vliegtuigen te spotten. Want de vliegtuigen vliegen -letterlijk- rakelings over je heen. Een waanzinnig mooi gezicht tijdens de zonsondergang.

14. Rawai Beach
Geen strand om uitgebreid te zonnen of te zwemmen; het is een lokaal strand waar je vissersmannen aan het werk ziet. Bij eb kun je heel ver lopen. Je bezoekt dit strand voor de vele restaurantjes waar je de lekkerste seafood kunt eten.

De beste reistijd voor Phuket is van december t/m maart.


KHAO LAK

Khao Lak is één van de grootste strandbestemmingen van Thailand. En dat is niet zo gek, want eigenlijk is Khao Lak een belachelijk mooie zandstrook van wel dertig (!) kilometer lang. Maak je dus op voor lange strandwandelingen tijdens de zonsondergang, diners met uitzicht op zee en luxe beach resorts voor de hele familie.

Veel meer dan zon, zee en strand is er in Khao Lak ook niet te beleven. Gewoon lekker strandhangen en genieten van het even helemaal niets doen. Onthoud wel dat Khao Lak een seizoensbestemming is, die je het beste kunt bezoeken tussen november en april.

1. Tsunami Memorial
In 2004 werd Khao Lak zwaar getroffen door de tsunami en vielen er bijna 4.000 slachtoffers. Bezoek de politieboot Boat 813 die twee kilometer landinwaarts is geslingerd of het International Tsunami Museum.

2. Bang Niang Market
Een gezellige markt met leuke souvenirtjes. Maar ook stalletjes met groente, fruit, vlees, vis en lokale gerechten. Iedere maandag, woensdag en zaterdag van ± 15:00-20:00 uur, tegenover de Tsunami Memorial.

3. Khao Lak-Lam Ru National Park
Een klein nationaal park waar je in 30 minuten doorheen loopt langs mooie uitkijkpunten. Hoogtepunt is het mooie, kleine strandje; Small Sandy Beach. Neem goede schoenen mee, want het pad is op sommige plekken avontuurlijk.

4. Similan Eilanden
Khao Lak is dé toegangspoort tot de Similan Eilanden, een schitterend en zeer drukbezocht marinepark beroemd om zijn duik- en snorkelplekken. Maar let op: het park is van 15 mei t/m 15 oktober gesloten i.v.m. het regenseizoen.

5. Surin Eilanden
De Surin Eilanden zijn tegenwoordig ook te bezoeken vanuit Khao Lak. Hier kun je kamperen op witte stranden en snorkelen tussen de tropische vissen. Ook hier sluit het park tussen 15 mei – 15 oktober.

6. Lampi Waterfall
De Lampi Waterfall, of Lumpee Waterfall, is een mooie waterval 20 kilometer ten zuiden van Khao Lak. Aan de voet kun je zwemmen tussen de vissen en avonturiers kunnen via een zeer avontuurlijk pad twee tredes verder omhoog klimmen.

7. Elephant Fly Zipline Khao Lak
Vlieg van boom naar boom over dit gloednieuwe zipline-parcours in Khao Lak. De ziplines zijn erg afwisselend, zo kun je er surfen, fietsen en vliegen op een bezemsteel als Harry Potter. Gidsen zijn goed opgeleid en lekker enthousiast.

8. Moo Moo Cabaret Show & Bar
Voor een vermakelijk avondje uit bezoek je het Ladyboy Cabaret in Khao Lak. De ‘danseressen’ zijn gehuld in de mooiste glitterkostuums en dansen en playbacken vol overgave mee met nieuwe en oude hits. Iedere avond van 21:45 tot 22:30 uur.

De beste reistijd voor Khao Lak is van november t/m april.


KRABI & AO NANG

Spectaculaire stranden, idyllische eilandjes en een sprookjesachtig groen landschap. Door kenners is de provincie Krabi bestempeld tot ‘de mooiste provincie van Thailand’, iets waar wij het alleen maar mee eens kunnen zijn. Krabi’s schoonheid is echter geen geheim meer; jaarlijks wordt de provincie overspoeld door honderdduizenden toeristen. 

1. De stranden
Natuurlijk bezoek je Krabi om zijn stranden. En met name de stranden van Railay Beach zijn het bezoeken waard; alsof je door een ansichtkaart loopt!

2. Khao Ngon Nak Viewpoint
Een toffe twee uur durende jungle hike brengt je naar de top van de Ngon Nak Mountain, vanwaar je een onwaarschijnlijk mooi uitzicht hebt over het landschap. 
3. Emerald & Blue Pool

Een natuurlijk zwembad midden in de natuur. Neem een verfrissende duik in de Emerald Pool en loop vervolgens nog een stuk door om de Blue Pool te checken!
4. Tiger Cave Temple

Je zult een flinke inspanning moeten verrichten (1.237 treden!) om de top van de Tiger Cave Temple te bereiken. Maak de klim in de namiddag voor de zonsondergang.
5. Tha Pom Khlong Song Nam

Een mooie wandeling over houten steigers, dwars voor een mangrovebos. Het water is er zo helder dat je vissen met het blote oog kunt spotten.
6. Longtailbootje huren

Huur een privé longtailboot met chauffeur die je naar elk eiland naar keuze brengt. Aanraders zijn: Poda Island, Koh Tub en Koh Hong.
7. Kajakken Tha Lane Bay

Ga met een groep mee of huur een privé gids die je meeneemt door de Tha Lane Bay; een uniek mangrovebos vol widlife.
8. Krabi Night Market

Iedere vrijdag, zaterdag en zondag is er van 17:00 tot 22:00 uur een gezellige night market in Krabi Town waar je voor een prikkie streetfood kunt eten.
9. Rotsklimmen Ton Sai Beach

Ton Sai Beach is één van de populairste klim-hotspots ter wereld. Beginnende- en gevorderde klimmers kunnen zich hier dagenlang uitleven.
10. Sunset Cruise

Eén van de mooiste manieren om de stranden en eilanden voor de kust van Krabi te verkennen is per Sunset Cruise. De zonsondergang is inbegrepen!
11. Krabi Hot Springs

Vroeg in de ochtend een warm bad nemen? Bezoek dan de Namtok Ron Hot Springs en geniet van de heilzame werking van het water.
12.
 Railay Beach Viewpoint & Lagoon

Een avontuurlijke klim over glibberige rotsen en boomwortels leidt je naar het Railay Viewpoint. Echte durfallen gaan door naar de geheime lagune.
13. Dagje Spa

Dagje spa op een regenachtige dag? Twee goede beoordeelde (en betaalbare) spa’s zijn: Massage Corner in Ao Nang & Savanna Massage & Spa in Krabi Town.
14. 
Ga eilandhoppen!

Als je alle bezienswaardigheden van Krabi hebt afgevinkt, dan is het tijd om de eilanden van Krabi te verkennen. Met als eerste stop: Koh Lanta.

De mooiste stranden:

1. Ao Nam Mao
Eén van de rustigste stranden van Krabi, op loopafstand van de Ao Nam Mao Pier. Hier vind je vooral locals en kleinschalige hotels.

2. Railay Beach East
Het minst aantrekkelijke strand van Railay. Het kiezelstrand wordt overwoekerd door een mangrovebos waardoor je niet even in zee kunt duiken.

3. Phra Nang Beach
Een waanzinnig strand! Niet alleen vanwege het poederzand, maar vooral vanwege de enorme rotspartijen op en rondom het strand. Ideaal voor de zonsondergang.

4. Railay Beach West
Vanaf het vasteland pak je de longtailboot naar schiereiland Railay. Je komt dan aan op Railay Beach West. En wat een geweldige eerste kennismaking!

5. Ton Sai Beach
Het onbetwiste backpackers strand van Krabi. Hier slaap voor je voor een prikkie in een basic bungalow in de jungle – op loopafstand van het strand. Hippy hotspot.

6. Ao Nang Beach
Ao Nang Beach is gelegen aan de boulevard van de badplaats Ao Nang. Dit is ook dé plek om in een longtail boot te stappen naar tropische paradijsjes. 

7. Nopparat Thara Beach
Dit strand ligt in het verlengde van Ao Nang Beach en wordt in tweeën gedeeld door een rivier. Met eb kun je naar nabijgelegen eilandjes aan de horizon lopen.

8. Klong Muang Beach
De verrassing van Krabi én een geweldige plek om te verblijven. Het strand ligt net buiten de meest toeristische gebieden, maar is daardoor niet minder mooi.

9. Tub Kaek Beach
Een verborgen strand met jungle gevoel in het noordwesten van Krabi. Het strand wordt vooral gedomineerd door de luxere resorts.

De beste reistijd voor Krabi is november - april.


KOH SAMUI

1. De stranden van Koh Samui
Natuurlijk zijn de stranden van Koh Samui de grootste trekpleister van het eiland. Van kleine privé strandjes tot aan kilometers lange gouden zandstranden.

2. Ang Thong National Marine Park
Nationaal Park met 42 waanzinnig mooie onbewoonde eilanden. Maak een dagtrip en ga snorkelen, zwemmen en kajakken. Je kunt er zelfs een nachtje kamperen!
3. Kleurrijke tempels

De Big Boeddha, de Wat Plai Laem, de Hin Lad Jungle Temple en nog zo veel meer. Koh Samui kent een aantal tempels die je gewoon gezien moet hebben.
4. Thaise kookles

Leer de lekkerste Thaise gerechten maken, zoals bij Island Organics Thai Cooking Class, waar we de verse ingrediënten uit de biologische tuin plukten.
5. Secret Buddha Garden

Verborgen tuin in de heuvels van Koh Samui met overgroeide boeddhabeelden en tempeltjes. Boek een tour of ga op ontdekkingstocht met eigen vervoer.
6. Bophut Friday Night Market

Dit voormalige visserdorp is uitgeroeid tot een trendy centrum met restaurants, winkeltjes en hippe bars. Iedere vrijdagavond is er een gezellige avondmarkt.
7. High Park Samui

Een vijftien meter hoge glijbaan die je ruim vier meter de lucht in slingert voordat je neerkomt in het zwembad? Lijkt dit je wat? Bezoek dan dit waterpark.
8. Koh Tan

Pak een taxiboot in het zuiden van Koh Samui naar het nabijgelegen eilandje Koh Tan, waar je het pad volgt door een prachtig, uitgestorven mangrovebos.
9. De Watervallen van Koh Samui

Zwem onder de spectaculaire watervallen van Koh Samui. Vooral Hin Lat en de Na Muang Watervallen zijn de moeite waard.
10. De Viewpoints

Koh Samui kent een aantal fraaie hoogtepunten. Van de Overlap Stone met waanzinnig uitzicht tot aan de Wat Khao Hua Jook waar je vliegtuigen kunt spotten.
11. Hin Ta & Hin Yai (Grandmother & Grandfather Rock)

Deze twee rotsen net lijken op mannelijke en vrouwelijke geslachtsdelen – compleet met een stroompje water op de juiste plek. Leuk voor een korte fotostop?
12. Calypso Diving

Leer duiken bij de beste duikschool van Koh Samui onder begeleiding van professionele (Nederlands sprekende) duikinstructeurs. Aanrader!
13. Chaweng Walking Street

Dé plek voor een leuke avond uit! Ding af op kleding, scoor goedkope streetfood en proost op het leven met een cocktail van 60 baht. Cheers!
14. Hua Thanon Market

Hua Thanon is een klein dorpje, met traditionele markt, dat stil lijkt te staan in de tijd. Een leuke plek om onder te dompelen in het lokale leven en mooie foto’s te maken.
15. Dagje spa

Verwen jezelf met een Thaise massage of schoonheidsbehandeling o.a. bij Tamarind Springs Forest Spa in Thong Takian of Golden Hands Thai Massage in Lamai.
16. Yoga

Yogales volgen of op retraite? Bij Yoga House & Spa in Maret kun je terecht voor lessen, spa-behandelingen en therapieën.

De mooiste stranden

1. Bang Po Beach
Ideaal strand voor de hele familie met heerlijk zand en genoeg gelegenheid om lekker rond te rennen. Overal vind je fijne restaurantjes.

2. Mae Nam Beach
Prachtig strand met vele middenklasse resorts. Het strand is super relaxed en ligt er altijd rustig bij. Eén van onze favorieten.

3. Bophut Beach
Strand met vele luxueze resorts en restaurants. Ook veel mogelijkheid tot shoppen en ’s avonds is het er gezellig met fakkels en zitkussens.

4. Bangrak Beach
Een rustig zwemstrand wat ook wel Big Boeddha Beach wordt genoemd. Aan dit strand vind je vele leuke en kleinschalige resorts, barretjes en restaurantjes.

5. Chaweng Beach
The place to be als je van uitgaan en mensen kijken houdt. Het is hier zowel overdag als ’s avonds gezellig druk. Strand is overigens prachtig en langgerekt.

6. Chaweng Noi Beach
Chaweng Noi Beach is het rustige, kleinschalige zusje van Chaweng Beach. Een erg mooi strand met zacht, wit zand en helder water waar je lekker kunt zwemmen. 

7. Thong Takian Beach (Crystal Bay Beach)
Eén van de mooiste zandstranden van Koh Samui met heerlijk zand en verschillende rotsblokken in het water. Aan de uiteindes kun je snorkelen.

8. Lamai Beach
Na Chaweng Beach is Lamai het meest populaire strand. Het zandstrand is lekker lang en breed. Ideaal voor een potje volleybal tijdens de zonsondergang.

9. Thong Krut Beach
Thong Krut Beach in het zuiden is geen zwemstrand, maar een lokaal strand voor een wandeling waarbij je vissersmannen tegenkomt die hun netten legen.

10. Lipa Noi Beach
Lipa Noi Beach, gelegen in het westen van Koh Samui, is nog zo’n heerlijk strand voor rustzoekers hier en daar afgetopt met een palmboom en een restaurant.

De beste reistijd voor Koh Samui is van februari - augustus.


KOH LANTA

Het mooie Koh Lanta is een paradijs voor rustzoekers en gezinnen met kinderen. Hier vind je geen overbevolkte stranden en grote feesten, maar geïsoleerde baaien en een reggae scene met chille strandbarretjes. Tegen zonsondergang gaan de fakkels aan en is de kustlijn prachtig versierd met rood en geel gekleurde lampionnen.

Geen wonder dat wij verliefd zijn op Koh Lanta. Vooral het rustige en ruige zuiden van Koh Lanta vinden wij fantastisch. Ook de langgerekte stranden aan de westkust en de authentieke sfeer aan de oostkust spreken ons enorm aan. Het is en blijft volop genieten van het heerlijke Koh Lanta!

1. Het eiland zelfstandig ontdekken
De leukste manier om het eiland te ontdekken is per scooter of huurauto. Rijdt van noord- naar zuid en ontdek ook de authentieke oostkust.

2. De stranden
De gehele westkust van Koh Lanta bestaat uit meerdere prachtige zandstranden. En hoe zuidelijker je gaat, hoe ongerepter de stranden worden.

3. Snorkelen Koh Rok
De mooiste snorkelplek vind je ten zuiden van Koh Lanta op het onbewoonde eiland Koh Rok, waar je overigens ook een nachtje kunt kamperen.

4. Mu Koh Lanta National Park
Een beschermd natuurgebied in het heuvelachtige zuiden van Koh Lanta. Je vindt hier twee stranden, een jungle-trek en héél veel brutale aapjes.

5. Koh Lanta Old Town
Een sfeervol dorpje aan de rustige oostkust van Koh Lanta. Hier kun je waanzinnig lekker eten met uitzicht op zee. Ook kun je er slapen!

6. Four Island Tour
Snorkeltour met speedboot naar nabijgelegen eilanden waarbij je onder andere de Emerald Cave bij Koh Mook gaat verkennen; wat één groot avontuur is!

7. Hondjes uitlaten op het strand
Dierenliefhebbers opgelet! Bij Lanta Animal Welfare krijgen verwaarloosde honden en katten een tweede kans én jij kunt het verschil maken.

8. Oasis Yoga
Yoga leraressen Fara & Kate geven de beste yogalessen van het eiland. Houd hun website in de gaten voor actuele openingstijden & lessen.

9. Zee kajakken
Zéér avontuurlijke dagtour waarbij je niet alleen gaat kajakken, maar ook verschillende grotten gaat verkennen. Niet voor mensen met hoogtevrees!

10. Kookcursus – Time For Lime
Onder begeleiding van Noi kook je klassieke Thaise gerechten – die je dan weer zelf op mag eten aan het strand. De leukste kookschool van Koh Lanta!

Stranden

1. Kawkwang Beach
Kawkwang Beach is het noordwestelijke puntje van Koh Lanta. Een mooie zandstrook waar amper aan gebouwd is. Hier is het gewoon altijd rustig en relaxed.

2. Klong Dao Beach
Gelegen aan Kawkwang Beach met een lengte van wel drie kilometer. Het strand ligt in een baai, waardoor het water kalm is en de zee ondiep. Ideaal voor families.

3. Long Beach (Pra Ae)
Het populairste (zwem)strand met een strand van wel vijf kilometer lang. Ondanks het grote aanbod aan hotels en restaurants, voelt Long Beach altijd relaxed aan.

4. Relax Bay
Relax Bay, ten zuiden van Long Beach, is een klein geheimpje van Koh Lanta. Loop de rotsen voorbij en je vindt dit paradijsje met enkele resorts. Heerlijk!

5. Klong Khong Beach
Het backpackers strand van Koh Lanta. Goedkope accommodaties, hippe barretjes en een relaxte sfeer. Helaas geen echt zwemstrand, wel ideaal voor een zonsondergang.

6. Klong Nin Beach
Klong Nin Beach is gelegen aan een klein stadje in het midden van Koh Lanta. Prima zwemstrand met een mengelmoesje van goedkope hostels en luxe resorts.

7. Kantiang Bay
Uitgeroepen tot één van de mooiste stranden van Thailand. Twee kilometer aan goudkleurig zandstrand in een prachtige baai. Perfect voor honeymooners en stelletjes.

8. Nui Bay
Ons favorietje strandje! Hier vind je geen hotels, maar slechts één lokaal restaurantje – die bijna uit elkaar valt – in een geïsoleerd baaitje. Hier heb je het strand voor jezelf.

9. Klong Jark Beach
Klong Jark Beach is een prachtig strand in een groene, rustige, heuvelachtige omgeving. Hier vind je slechts een handjevol bungalows.

10. Bamboo Bay
Zó zag Koh Lanta er vroeger uit. Een verlaten strand, palmbomen en groene heuvels met tropisch regenwoud. Bamboo Bay is de ultieme beach escape van Koh Lanta!

11. Mu Ko Lanta National Park
Beschermd natuurgebied met een kiezel- en een zandstrand. Je betaalt 200 baht entree p.p. Alleen al de weg (en uitzichtpunten) ernaartoe zijn de moeite waard.

De beste reistijd voor Koh Lanta is van november t/m februari.


Info en reservaties:

014/51.50.05

Wij zijn een gesloten kantoor en werken uitsluitend op afspraak. Dit om u beter, zonder wachttijden, in alle veiligheid en ongestoord te kunnen verder helpen.
Het tijdstip en de manier waarop we afspreken bepaalt uzelf : bij ons op kantoor, bij u thuis, via video calling, telefoon, .... De keuze is geheel aan u, wij horen het graag van u.

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van alle reisweetjes
info@reizen-naar-thailand.be