014 51 50 05

Wat te doen in Sukhothai

1. Sukhothai Historical Park
Het mooiste tempelcomplex en dé reden om Sukhothai te bezoeken. Huur een fiets en verken de tempels tijdens zonsondergang of -opkomst. Magisch!

2. Si Satchanalai Historical Park
Op 50 kilometer ten noorden van Sukhothai vind je het Si Satchanalai Historical Park. Minder bekend, maar daardoor niet minder mooi.

3. Wat Si Chum
Een machtig, 15-meter hoog, Boeddhabeeld omringd door een stenen muur vlak bij het Sukhothai Historical Park. De locals plakken bladgoud op de gigantische vingers.

4. Wat Chang Lom
Een kleine tempel in het oude gedeelte van Sukhothai omringd door stenen olifanten. Niet zo spectaculair als de Historische Parken, toch het bezoeken waard.

5. Sukhothai Bicycle Tour
Eén van de leukste dingen om – met het hele gezin – te doen in Sukhothai. Gids Jib neemt je mee naar het onontdekte en lokale leven van Sukhothai!

6. Ramkhamhaeng National Museum
De ideale plek om meer te weten te komen over de historie en de cultuur van het Sukhothai Historical Park.


7. River Cruise over de Yom Rivier
Tijdens de zonsondergang over de Yom Rivier varen? Vraag naar de mogelijkheden bij het hotel waar je verblijft. Zij kunnen dit voor je regelen.

8. Boon Lott’s Elephant Sanctuary
Een prachtig olifanten reservaat waar je kunt bijdragen aan diervriendelijk toerisme. Het park ligt 1,5 uur ten noorden van de luchthaven van Sukhothai.

9. Forest Temples – West Zone
Een must-see voor de tweede dag in Sukhothai. Met oude ruines die deels zijn over genomen door het bos. Bezoek de Wat Saphin Hin en de Wat Chedi Ngam.


Info en reservaties:

014/51.50.05

Ma-vr:    9u30 - 18u
Za: enkel op afspraak
info@reizen-naar-thailand.be