014 51 50 05

Beste reiziger,

 

Welkom op onze website, welke bestaat uit verschillende voorbeelden van rondreizen en bouwstenen. De quotaties zijn voorbeelden van wat allemaal kan en geven u een beeld van wat een begeleide rondreis zou kosten.

Onze rondreizen, bouwstenen worden allemaal uitgevoerd op individuele basis, dus geen andere personen in de wagen.

Op korte tijd bouwden wij een netwerk van eigen partners uit die voor ons werken in Thailand. Op deze manier kunnen wij steeds zeer kort op de bal spelen en kunnen wij steeds voor u de beste prijs / kwaliteit verhouding krijgen. Wij beschikken over Engels-, Franse- en sommige Nederlandstalige gidsen. Onze chauffeurs beschikken allemaal over de nodige ervaring.

Onze minibusjes, allemaal voorzien van al het moderne comfort, zijn van het merk Suzuki APV en beschikken over airco en lederen zetels.

Reizen naar Thailand, Srilanka-direct, Bali-direct, Vietnam-online, Usa-online, Canada-online, Costarica-online, Travelexperience, Riuhotels-online en D-Tours zijn allemaal voor 100% in Belgische handen en worden geleid door Dave De Backer, geboren te Deurne in 1972 en opgegroeid te Boom. Werkt in toerisme sinds 1994 en begon zijn zelfstandige activiteiten in juli 1996 met de start van de reisketen D-Tours met filialen te Grobbendonk, Wilrijk, Heist Op Den Berg en Deurne. Aan de start van de touroperating afdeling Travelexperience, welke voor sommige bestemmingen ook onder brochure vorm te verkrijgen is in de betere Belgische reisbureau's, ging meer dan 2 jaar voorbereiding aan te pas. Producten van Travelexperience zijn Thailand, Costa Rica, Sri-Lanka, USA, Canada, Hawaii, Bahamas en Indonesië. Daar het tegenwoordig niet meer denkbaar is om  online niet aanwezig te zijn, creëerden wij Srilanka-direct, Bali-direct.be en Usa-online.be, tevens een handig hulpmiddel voor onze partners reisagenten om hun te ondersteunen bij de verkoop.

De garantiedekking wordt voorzien door het Garantiefondsreizen, tevens zijn wij aangesloten bij Toerisme Vlaanderen en respecteren wij de regels van de Geschillen Commissie reizen. De Bvba D-Tours waaronder de andere merknamen vallen is een gezond en financieel sterk bedrijf, cijfers zijn vrij op te vragen bij de Nationale Bank.

Uw garantie voor geslaagde vakantie, zonder zorgen!!!

U kan ons team bereiken op 014/51.50.05 of info@reizennaarthailand.be 

Wij beschikken over een eigen IATA-vergunning (08212061), welke ons toelaat u de meest voordelige tarieven vliegtuigtickets aan te bieden.

Wij werken op afspraak en dit van maandag tot zaterdag tussen 09.30 uur en 18.00 uur. Komt u graag langs, graag eerst een seintje of een mailtje daar wij graag onze tijd voor u nemen.

- Wij komen ook indien gewenst vrijblijvend bij u aan huis na afspraak    

- Geen wachttijden meer    

- Hebben voldoende tijd voor uw vakantie    

- Werken naar uw wens en budgetInfo en reservaties:

014/51.50.05

Ma-vr:    9u30 - 18u
Za: enkel op afspraak
info@reizen-naar-thailand.be